ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΣΙΔΕΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οι εξωτερικές  περσίδες, ξύλινες ή μεταλλικές,  προσδίδουν μια αίσθηση ποιοτικού σχεδιασμού σε οποιοδήποτε σπίτι ή κτίριο ενώ συνάμα παρέχουν και τα πρακτικά πλεονεκτήματα ελέγχου της ηλιοφάνειας και διατήρησης της θερμότητας.

Συμμετέχουν στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, με επιλογή πολλών χρωμάτων.
Διαθέτουν πλαϊνούς οδηγούς για προστασία από τον πλευρικό αέρα.
Διατείθονται σε πλάτος φύλλου 80mm και αποκλειστικά με ηλεκτροκίνηση!
ξύλινες ή μεταλλικές

ΠΑΡΕΧΟΥΝ:

Ασφάλεια & Άνεση:
Δε χρειάζεται πια να ανεβαίνετε σε σκάλες ή να κρέμεστε έξω από τα παράθυρα για να ρυθμίσετε χειροκίνητα τις εξωτερικές σας περσίδες. Ανοίξτε και κλείστε τις περσίδες σας με άνεση και ασφάλεια με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Μεγαλύτερη Ανθεκτικότητα:
Η σωστή λειτουργία των εξωτερικών σας περσίδων είναι σημαντική για τη μακροβιότητά τους. Οι μηχανισμοί Somfy σας εξασφαλίζουν ότι οι περσίδες σας θα λειτουργούν με σωστό τρόπο, συμβάλλοντας στη μακροζωία της εγκατάστασης.

Εξοικονόμηση Ενέργειας:
Σταματώντας τον ήλιο στο σημείο που εισέρχεται – δηλαδή πριν ο ήλιος χτυπήσει το γυάλινο παράθυρο – μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μέχρι και 85% μείωση στην απευθείας ηλιακή θερμότητα που εισέρχεται στο κτίριο. Αυτό θα μειώσει σημαντικά τα τρέχοντα έξοδα κλιματισμού. Επιπλέον, τοποθετείστε αυτόματους αισθητήρες για να ρυθμίζονται αυτόματα οι εξωτερικές σας περσίδες, σύμφωνα με επιλεγμένες ώρες ή τις συνθήκες καιρού.


Χρήσιμη Πληροφορία
Η θερμότητα που περνάει μέσα από ένα γυάλινο παράθυρο είναι δέκα φορές μεγαλύτερη από αυτή που περνά μέσα από έναν τοίχο από τούβλο χωρίς μόνωση.  Ένα σύστημα αυτοματισμού Somfy βοηθά να ελέγχετε τη απώλεια θερμότητα μέσα στο σπίτι σας και να εξοικονομείτε χρήματα και ενέργεια μέσω της πιο αποτελεσματικής χρήσης των συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΙΑΣΗ
Ιστοσελίδα κατασκευαστή προϊόντος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ