ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τοποθετήστε τους μηχανισμούς και αυτοματισμούς Somfy και κερδίστε:

Μεγαλύτερη Άνεση:
Δε χρειάζεται πια μια-μια να ανοίγετε και να κλείνετε χειροκίνητα τις περσίδες σας. Χαλαρώστε καθισμένοι και απολαύστε την ευκολία που σας προσφέρει το αυτοματοποιημένο σύστημα της Somfy με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Μεγαλύτερη Ανθεκτικότητα:
Ξεχάστε την ακαταστασία των κορδονιών. Αντικαθιστώντας τα κορδόνια για χειροκίνητη χρήση με τον απαλό ηλεκτροκίνητο έλεγχο σας εξασφαλίζει μεγαλύτερο χρόνο ζωής για τις περσίδες σας.

Απομόνωση και Έλεγχος:
Δημιουργήστε την ατμόσφαιρα που ταιριάζει στο χώρο σας.  Με το άγγιγμα ενός κουμπιού, μπορείτε να επιλέξετε πλήρη φωτισμό , μερική σκίαση ή να κλείσετε τελείως τις περσίδες σας για πλήρη απομόνωση.

Άνεση Χειρισμού και Δυνατότητες Αναβάθμισης
Διαλέξτε τις πιο βολικές θέσεις για τα σημεία ελέγχου.
Διαλέξτε τις πιο βολικές θέσεις για τον έλεγχο κάθε ηλεκτροκίνητης εφαρμογής, με τη χρήση ασύρματων χειριστηρίων, διακοπτών και χρονοδιακοπτών. Δημιουργήστε ομάδες ελέγχου για τις περσίδες σας εξωτερικές και εσωτερικές, είτε από τους ασύρματους διακόπτες, είτε από τα ασύρματα χειριστήρια.
Χρησιμοποιήστε τα ασύρματα χειριστήρια για τον έλεγχο των ανοιγμάτων από απόσταση, για μεγαλύτερη άνεση, με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού.

Απλή Εγκατάσταση
Χωρίς περιττές καλωδιώσεις για αισθητικό αποτέλεσμα.
Γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση των ασύρματων μηχανισμών και αυτοματισμών.

Λειτουργικότητα
Ένα ασύρματο χειριστήριο 4 καναλιών που σας επιτρέπει να χειρίζεστε όλα τα ηλεκτροκίνητα συστήματα του σπιτιού σας, είτε ξεχωριστά είτε σε ομάδες.

Υψηλή Απόδοση
Τα ασύρματα χειριστήρια της Somfy έχουν εμβέλεια 200 μέτρων σε ανοιχτό πεδίο δίνοντας τη δυνατότητα να ελέγχετε τις ηλεκτροκίνητες εφαρμογές ακόμα και όταν είστε έξω από το σπίτι.
Διαθέτουν εμβέλεια 20 μέτρων που διαπερνά 2 τσιμεντένιους τοίχους, ώστε να μπορείτε να λειτουργείτε τα συστήματα σας από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας.

Ασφάλεια
Οι 16 εκατομμύρια κυλιόμενοι κωδικοί συμβάλλουν στην ασφάλεια της εγκατάστασης, κάνοντας αδύνατη την ανίχνευση του σήματος εκπομπής.
Μοναδική συνχότητα εκπομπής για μέγιστη ασφάλεια από παρεμβολές.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ